Candidatii mai cu... Mot

De cateva zile a aparut pe fatada Casei de Cultura a Tineretului un mega-afis ce are darul de a ii prezenta electoratului pe cei doi candidati la alegerile parlamentare pe Colegiul Slatina, ce vor avea loc luna viitoare: Emil Mot pentru functia de deputat si Darius Valcov pentru functia de senator.
Nu ne indoim de faptul ca acest afis electoral cat fatada Casei Tineretului au fost platite din salariile de bugetari ale lui Valcov si Mot. Ne mira insa lipsa de inspiratie si de proiecte, dar mai ales grija fata de cetatean. "Slatina puternica", "Oltul puternic" ...pentru ei totul de rezuma la putere. Pentru ca puterea inseamna un ciolan de ros si interese personale.In aceasta seara, pe unul dintre panourile de afisaj de la ACR (administrate de Imobiliare Consloc) a mai aparut un enorm afis publicitar, si acesta la fel de impersonal, arogant si distant, ce ne infatiseaza harta judetului Olt traversata de drumul expres Craiova - Bucuresti. Arata frumos ce-i drept, dar oare cati dintre noi mai apuca vremile alea?!
Vazand acestea nu poti sa nu te intrebi: Unde e grija celor doi candidati pentru Sanatate, pentru Invatamant? Sa mearga in Spital sa vada conditiile mizere in care sunt tratati pacientii,! Sa vada ca nu sunt medicamente si pacientii sunt obligati sa si le cumpere! Sa vada saloanele pline de igrasie si toaletele precum niste haznale!
Sa vada scolile proaspat reabilitate prin ale caror acoperisuri curge apa!
Darius Valcov, de cand nu ai fost in vizita la un prieten intr-unul din Spitalele din Slatina? De cand nu ai vizitat o scoala sa vezi in ce conditii invata elevii?
Darius Valcov, ai uitat de unde ai plecat!
Si mai uiti un lucru la fel de grav: Slatina nu poate fi puternica cu un sistem de sanatate si de invatamant "bolnave"!
Viitorul Slatinei nu sunt cei ce te voteaza, sunt copii nostri! Slatina poate deveni mai puternica, prin conditii mai bune oferite copiilor nostri!

Niciun comentariu: